Bij Goes is gevestigd op een bedrijventerrein in De Meern. Geen normale lunchroom in de stad dus, maar vooral zakelijk gericht. De werknemers van deze bedrijven kunnen tijdens de lunchpauze, tussen 12 en 1, komen lunchen bij Bij Goes. Michelle Tang is twee jaar geleden samen met haar zus dit avontuur aangegaan om deze lunchroom te starten.

Twee jaar geleden is de zus van Michelle, Stefanie, benaderd door de eigenaar van het pand. De ondernemer merkte dat er steeds meer behoefte was aan een lunchroom op het bedrijventerrein. Stefanie met een catering achtergrond en Michelle met een marketing achtergrond vormen samen een topteam voor deze lunchroom. De lunchroom was toen nog geen horeca locatie. Zij hebben dus het hele pand opgeknapt en omgetoverd tot een goed uitziend horecabedrijf.

 

Zakelijk, maar toch gezellig

Bij Goes beschikt over ongeveer 45 zitplaatsen, een takeaway service en zelfs een vergaderruimte. Echt zakelijk gericht dus. Het is dan wel gericht op zakenmensen, maar dat betekent niet dat het voor particulieren geen mogelijkheid is om langs te komen. “Ongeveer 80% van de gasten komen van het bedrijventerrein en 20% komt uit De Meern. Onze lunchroom is natuurlijk vrij toegankelijk voor werknemers van bedrijven om eens even naar binnen te stappen…

 

Lees hier het artikel op Lunchroom.nl

 

Beste gasten van Restaurant Bij Goes,

 

Wij zijn open voor afhaal en bezorgen!
Onze tijdelijke openingstijden zijn van 10.00 – 15.00 uur. Bestel en betaal nu gemakkelijk online via onze website.

 

Iemand verrassen in deze zware tijd? Stuur iemand een Lunch verwenbox cadeau met een persoonlijk kaartje van jou.

 

 

You have Successfully Subscribed!