Wij zijn vanaf vandaag geopend! Kom langs voor vers afgebakken broodjes, croissants, sapjes, warme broodjes  en nog meer.

Er is een leuk stukje over ons nieuwe bedrijf geschreven op Leidsche Rijn Nieuws.

Maanden zijn Michelle en Stephanie Tang druk bezig geweest met de verbouwing, en nu is hun droom klaar voor de start: Bij Goes, food & drinks!

De naam lag voor de hand, vertelt Michelle: “Wij zitten op het bedrijventerrein Oudenrijn in de Meern in het voormalige kantoor van de firma Goes. Dit familiebedrijf bestaat al ruim 100 jaar en is een bekend begrip in de Meern. Over de naam van onze zaak hoeven we dus niet lang na te denken.”

Werkplekken

Ze vertelt dat ze intensief hebben verbouwd. Het resultaat mag er wezen: azuurblauwe tegels, helder hout en zwartwitte vloertegels. Overal zitten stopcontacten en er is gratis wifi. De ultieme werkplek voor menigeen dus, straks, zeker omdat de lekkere koffie met zorg wordt gemaakt. “De zaak is in twee delen”, aldus Michelle. “Als je binnenkomt zie je een pijl naar links voor de take away en naar rechts voor het restaurant. Van buiten is het nu nog niet goed zichtbaar waar we zitten, maar straks komt hier voor een groot terras met parasols, dan zijn we makkelijk te vinden.”

De take away heeft ontbijt en lunch, en vers gebak straks, voor als mensen op het werk willen trakteren.

Droom verwezenlijken

Stephanie kent bedrijventerrein Oudenrijn al langer, omdat ze daar jarenlang haar cateringbedrijf had. Zus Michelle heeft haar baan opgezegd: samen gaan ze nu hun droom verwezenlijken met Bij Goes. “Er werken heel veel mensen hier op Oudenrijn, en er zijn er genoeg die in hun lunchpauze even bij ons willen lunchen, lekker op het terras of anders gewoon binnen. We zijn elke werkdag open van acht tot vijf, en op donderdag en vrijdag tot 7 uur in de avond. Voor de borrel na het werk.”

Vergaderruimte

Na de zomer is ook de vergaderruimte klaar die bedrijven kunnen huren. Met beamer, luncharrangement en weer die lekkere koffie. Voor een betaalbare prijs. Een aanwinst voor De Meern en Leidsche Rijn, denken wij.

Beste gasten van Restaurant Bij Goes,

 

Wij zijn open voor afhaal en bezorgen!
Onze tijdelijke openingstijden zijn van 10.00 – 15.00 uur. Bestel en betaal nu gemakkelijk online via onze website.

 

Iemand verrassen in deze zware tijd? Stuur iemand een Lunch verwenbox cadeau met een persoonlijk kaartje van jou.

 

 

You have Successfully Subscribed!